Home For Life

Veilige douchecabines

Aanbod

Met het Kinemagic-douchesysteem - dat in de meeste badkamers kan worden toegepast - kan uw oude bad of douche door een veilige, comfortabele douche vervangen worden. Je kan bij HomeForLife terecht voor vrijblijvend en gratis professioneel advies om je badkamer zo praktisch en comfortabel mogelijk aan te passen. Onze expertise van meer dan 30 jaar in algemene verbouwingen komt zeker van pas om er voor te zorgen dat je nieuwe douche mooi geïntegreerd wordt in je bestaande badkamer. 

Specificaties

Deze douchecabine heeft een extra lage instap, de anti-slip douchebak is maar 3 cm hoog. De douchecabine is standaard uitgerust met diverse veiligheidsaccessoires zoals wandbeugels en een (wegklapbaar)zitje. De vier wanden van de Kinemagic douchecabine bestaan uit veiligheidsglas met een antikalk-beschermlaag. Binnenin de douchecabine worden geen siliconen gebruikt, wat er rechtstreeks voor zorgt dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Vermits het over een gesloten douchecabine gaat, kunnen de bestaande wandtegels blijven hangen, wat er voor zorgt dat er minder kap en breekwerken dienen uitgevoerd te worden.

Aanpak

Offerte aanvragen: Je kan telefonisch op 0473/66 93 89 of via de contact-pagina van deze website contact opnemen.
Cadeaubon: druk je cadeaubon af!
Vrijblijvend advies: We komen bij jou thuis langs om te bekijken wat de beste oplossing is, om op te meten en - indien nodig - advies te geven waar nodig. 
Bekijken: Je kan onze douchecabine bekijken bij Inspirations Van Marcke, Jubellaan 80, 2800 Mechelen. Maak een afspraak op 015/43 32 12 of online op www.vanmarcke.com en laat weten dat je naar aanleiding van deze website met hen contact opgenomen hebt. 
Bestelling & plaatsing: Als je akkoord bent met de offerte, dan zullen - na het betalen van het voorschot - de materialen besteld worden. Zodra de materialen beschikbaar zijn, dan zal een exacte datum van plaatsing afgesproken worden.
Afval: Alle afval wordt meegenomen en je aangepaste badkamer wordt zo netjes mogelijk afgeleverd.
Administratie: Betalen van de eindfactuur, eventueel aanvragen van subsidies
Genieten: Geniet van je nieuwe veilige douche ervaring.

Subsidies

Verlaagd BTW - tarief: Privéwoningen die tenminste tien jaar zijn bewoond, kunt u laten renoveren tegen het verlaagde btw-tarief van 6%. 
Inkomensafhankelijke premies: Ook kunt u in aanmerking komen voor diverse premies als tegemoetkoming in de kosten voor het verbeteren of renoveren van uw woning. De premies zijn afhankelijk van uw inkomen, uw woning en de ingediende facturen. 
Aanpassingspremie: U bent minstens 65 jaar oud en wil uw woning toegankelijker maken. De levering en plaatsing van een Kinemagic douchecabine komt hiervoor in aanmerking.

Alle informatie over de exacte voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze premies vindt u op de volgende sites https://www.premiezoeker.be of https://www.woneninvlaanderen.be

Hulp nodig bij het douchen?

Laat ons dan een douche met handvaten en een stoeltje plaatsen.
Home For Life
2800 Mechelen
E-mail
info@homeforlife.be
Telefoon
0473 66 93 89
Een van onze cabines bekijken?
Dat kan bij Inspirations Van Marcke, Jubellaan 80, 2800 Mechelen. Maak een afspraak 015/43 32 12 of online op www.vanmarcke.com