Home For Life

Over ons

"We zijn allemaal mensen onder elkaar"

Hoe ouder we worden, hoe groter de kans dat het nemen van een bad moeilijker en gevaarlijker wordt. Het gebeurd veel te vaak dat er iemand uitschuift, of plots niet meer recht geraakt en uren moet wachten op hulp. ‘Had ik het geweten, dan had ik de werken al veel vroeger laten uitvoeren’, dat is een zin die zeer vaak terugkomt. Hoe veiliger en gezonder we naar onze oude dag toeleven, hoe langer we kunnen genieten van de kleine dingen. Je kan bij ons terecht voor vrijblijvend (gratis)advies om op jou maat de nodige oplossingen aan te bieden. 

Evolutie

HomeForLife is ontstaan uit een grote overtuiging dat we met zijn allen veel te veel investeringen doen in vaak onpraktische, veel te dure en vaak onnodige bouwwerkzaamheden. Na meer dan 30 jaren ervaring in algemene renovatiewerken zijn we tot de conclusie gekomen dat het allemaal veel beter en eenvoudiger kan. We hebben ons een aantal jaren gefocust op levensloopbestendig wonen en zijn tot de ontdekking gekomen dat de grootste noodzaak zich in de badkamer bevind. Maak zeker gebruik van onze zeer praktische en oplossingsgerichte ervaring! 
Oplossingsgericht
Service
Menselijk
Respect

Hulp nodig bij het douchen?

Laat ons dan een douche met handvaten en een stoeltje plaatsen.
Home For Life
2230 Herselt
E-mail
info@homeforlife.be
Telefoon
0473 66 93 89
Een van onze cabines bekijken?
Dat kan bij Inspirations Van Marcke, Jubellaan 80, 2800 Mechelen. Maak een afspraak 015/43 32 12 of online op www.vanmarcke.com