Home For Life

Veilig douchen

Aanbod

Met ons  douchesysteem - dat in de meeste badkamers kan worden geplaatst - kan uw oude bad of douche door een veilige, comfortabele douche vervangen worden. Je kan bij HomeForLife terecht voor vrijblijvend en gratis  professioneel advies om je badkamer zo praktisch en comfortabel mogelijk aan te passen. Onze expertise van meer dan 30 jaar verbouwingswerken komt zeker van pas.  

Specificaties

Onze douchecabine heeft een extra lage instap, de anti-slip douchebak is maar 3 cm hoog. Deze douchecabine is standaard uitgerust met diverse veiligheidsaccessoires zoals wandbeugels en een (wegklapbaar)zitje. De vier wanden van de douchecabine bestaan uit veiligheidsglas met een antikalk-beschermlaag. Binnenin de douchecabine worden geen siliconen gebruikt, wat er rechtstreeks voor zorgt dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. Vermits het over een gesloten douchecabine gaat, kunnen de bestaande wandtegels blijven hangen, wat er voor zorgt dat er minder kap en breekwerken dienen uitgevoerd te worden.

Aanpak

Offerte aanvragen:  Je kan telefonisch op 0473/66 93 89 of via de contact-pagina van deze website contact opnemen.
Cadeaubon:  druk je cadeaubon af!
Vrijblijvend advies:  We komen bij je thuis langs om te bekijken wat de beste oplossing is, om op te meten en - indien nodig - advies te geven . 
Bekijken:  Je kan onze douchecabine bekijken bij Inspirations Van Marcke, Jubellaan 80, 2800 Mechelen. Maak een afspraak op  015/43 32 12  of online op  www.vanmarcke.com  en laat weten dat je naar aanleiding van deze website met hen contact opgenomen hebt. 
Bestelling & plaatsing:  Als je akkoord bent met de offerte, dan zullen - na het betalen van het voorschot - de materialen besteld worden. Over de materialen die beschikbaar zijn, zal een exacte datum van plaatsing worden overeengekomen.
Afval:  Alle afval wordt meegenomen en je aangepaste badkamer wordt zo netjes afgeleverd.
Administratie:  Betalen van de eindfactuur, aanvragen van subsidies
Genieten:  Geniet van je nieuwe veilige douche ervaring.
 

Subsidies

Verlaagd BTW - tarief: Privéwoningen die tenminste tien jaar zijn bewoond, kunt u laten renoveren tegen het verlaagde btw-tarief van 6%. 
Inkomensafhankelijke premies: Ook kunt u in aanmerking komen voor diverse premies als tegemoetkoming in de kosten voor het verbeteren of renoveren van uw woning. De premies zijn afhankelijk van uw inkomen, uw woning en de ingediende facturen. 
Aanpassingspremie: U bent minstens 65 jaar oud en wil uw woning toegankelijker maken. De levering en plaatsing van onze douche komt hiervoor in aanmerking.
 
Alle informatie over de exacte voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze premies vindt u op de volgende sites https://www.premiezoeker.be of https://www.woneninvlaanderen.be

Hulp nodig bij het douchen?

Laat ons dan een douche met handvaten en een stoeltje plaatsen.
Home For Life
2230 Herselt
E-mail
info@homeforlife.be
Telefoon
0473 66 93 89
Een van onze cabines bekijken?
Dat kan bij Inspirations Van Marcke, Jubellaan 80, 2800 Mechelen. Maak een afspraak 015/43 32 12 of online op www.vanmarcke.com